19 Aralık 2010 Pazar

Tebessüm

Onun futbol hayatıda tıpkı, 2005-2006 sezonunda hafızalarımıza kazınan ve hep o günle hatırlamak istediğimiz Aydın Yılmaz'ın futbol hayatına başlangıcı gibi başladı. O füleli koşularıyla, sürat ve tekniği ile tüm Türkiye'nin özellikle Galatasaray'lıların beklentilerini boşa çıkarmıştı Aydın. Buna benzer bir başlangıcıda Anıl Dilaver yaptı bu akşam. Ümidini yitirmiş Galatasaray camiasına aldığı her nefesi boğazında düğümlenen sevdalılarına nefes aldırdı.bu belki kendisi için küçük ama Galatasaray camiası için büyük adımı atarak. İnsanların bakışlarını artık başka yönlerine kaymasını sağlayacak, en azından bir süre sakatlık, kötü yönetim, yanlış transfer ve tercihler gibi konulardan bahsedilmeyecek. Aydın attığında şampiyonluğun habercisiydi ve şampiyonluk gelmişti. İnşallah bu gol de tarihe yine güzellikleri yazmaya yeniden başlayacağız hep beraber. Galatasaray kabus gibi geçen 2,5 sezonun sonunda tebessüm bırakacak bir golle geride bıraktı onun sayesinde.

16 Aralık 2010 Perşembe

Hedefi Tutturma(!)

Galatasaray'da ciddi sorunlar var. Özellikle Ufuk'un  o kadar özgüven kaybetmesine rağmen neden Aykut'un oynamadığını  anlatmaya yeten bir kare...

13 Aralık 2010 Pazartesi

Talihliler Ali Sami Yen’deydi


Takımımıza yarım asırdır ev sahipliği yapan Ali Sami Yen Stadı’nda son heyecanlara tanık oluyoruz. 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında maçlarımızı artık yeni stadımızda, Türk Telekom Arena’da oynayacağız.
Takımımızın yazdığı efsanelere şahitlik etmiş emektar stadımızda son lig maçımızı Gençlerbirliği’ne karşı oynadık. Kulübümüzün markaları GSMobile ve GS Bonus kampanyası talihlileri Sedat Açıkalın ile arkadaşı Deniz Öztürk, karşılaşma öncesinde Ali Sami Yen Stadı’nda güzel bir gün geçirdiler.
Soyunma odaları, yedek kulübeleri ziyareti, saha içinde yer almak, ısınma alanlarında futbolcularımızla birlikte olmak, futbolcu özel tribününden mücadeleyi izlemek gibi rüya hakları kapsayan bir maç günü programını yaşayan talihliler Ali Sami Yen’in tarih dolu tüm yerlerini görme şansını yakaladılar.